De 17-jarige Danya verblijft in een zomerkamp bij Kiev. Op de traditionele familiedag, met voorstellingen voor familieleden, heeft hij een dans voorbereid, speciaal voor zijn vader.
Danya groeide op zonder zijn vader, een beroemde acteur. Na lange tijd zien de twee elkaar weer, bij de speciale familiedag van het zomerkamp waar hij verblijft. De jongen heeft een dans ingestudeerd en staat stijf van de zenuwen. Zijn vader is echter te vroeg en wordt niet binnengelaten, waardoor ze noodgedwongen bij de poort met elkaar moeten praten. De korte ontmoeting maakt veel duidelijk over de broze relatie tussen vader en zoon, die nog verder op de proef wordt gesteld als Danya ontdekt dat er nóg een familielid is bij gekomen.

Titel: Family Hour
Jaar: 2018
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.