Ga naar inhoud
Onder de brandend hete zon, ergens in Europa, rijden drie vriendinnen naar huis. Een lang gesprek over iets dat vrienden van hen onlangs overkwam, voert hen naar onbekend terrein.
Alex, Indy en Menna zijn na een muziekfestival op weg naar huis. Na een sanitaire stop in de bosjes gaat het in de auto over een bevriend stel dat onlangs een traumatische gebeurtenis meemaakte. Als ze tijdens het gesprek erachter komen dat ze over bepaalde zaken totaal verschillend denken, heeft dat zijn weerslag op hun onderlinge band. Subtiele schets van een vriendschap tussen drie jonge vrouwen, die close met elkaar zijn maar ook van elkaar verschillen.

Titel: Eyes on the Road
Jaar: 2019
Duur : 17 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2019

ReizenJeugdDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.