Ga naar inhoud
Alle onschuldige leugentjes van Tobias lijken opeens waarheid te worden nadat hij samen met zijn vriend een streek heeft uitgehaald met een mysterieuze zwerfster. Heeft zij Tobias vervloekt?
Tobias vertelt weleens een leugentje, zoals iedereen dat af en toe doet. Maar wanneer hij samen met zijn beste vriend Rik een streek uithaalt met een mysterieuze zwerfster, lijken al zijn onschuldige leugens ineens waarheid te worden. Zal de zwerfster hem vervloekt hebben? Op zichzelf staande aflevering uit de negendelige jeugdserie Eng, die draait om griezelige en bloedstollende avonturen van dappere kinderen die hun angsten overwinnen.


Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid

Titel: Eng - Liegbeest
Jaar: 2016
Duur : 25 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Inschrijving, Geen Sectie
Editie: NFF 2016

DramaActie & AvontuurJeugd

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.