Ga naar inhoud
EENNIEUWBEGIN_ANDRE_300DPI.jpg

Een nieuw begin

Regie: Janice Pierre
Een vrouw van begin veertig moet kiezen tussen haar trouwe maar saaie echtgenoot en haar jongere minnaar, die haar een opwindende toekomst voorspiegelt.
Een man en een vrouw zitten ver tegenover elkaar zwijgend aan de eettafel, als onverwacht een man binnenkomt - haar minnaar, zo blijkt. Hij mag best mee-eten, maar al snel ontstaat een verbaal gevecht vol stekeligheden. In deze tragikomedie met licht-absurdistische dialogen moet de vrouw kiezen tussen deze twee mannen: haar trouwe maar saaie echtgenoot of haar jongere minnaar, die haar een opwindende toekomst voorspiegelt: "Als je echt wilt leven, kom dan nu met me mee." Durft ze de sprong in het ongewisse aan?

Credits

Uitvoerend Producent
Coproducent
Scenario
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Titel: Een nieuw begin
Jaar: 2019
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2019
HumorRomantiekDramaMisdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.