Ga naar inhoud
Komisch drama waarin twee totaal verschillende dromers met hoge verwachtingen van het leven elkaar vinden in een boerendorp waar middelmatigheid troef is.
Sjaak (28) besluit te stoppen met zijn mislukte carrière als gitarist in Amsterdam en trekt tijdelijk in bij zijn ouders op het platteland. In de plaatselijke snackbar leert hij Fransje (18) kennen. Zij wil auteur worden, doet mee aan schrijfwedstrijden en pent gedichten voor de mensen om haar heen. Maar niemand luistert echt. Ondanks de verschillen in karakter, ideeën en levensfases vinden dromers Sjaak en Fransje elkaar in dit komische drama, op een plek waar ze niet hadden verwacht inspirerende verbondenheid aan te treffen.

Titel: Dromers
Jaar: 2018
Duur : 20 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Studentencompetitie
Editie: NFF 2018

DramaJeugdRomantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.