Ga naar inhoud
Kort drama over een tiener die niets liever wil dan gezien worden door zijn vader, president van een beruchte motorclub. Sluimerende agressie en het onvermogen tot communiceren drijven hen uit elkaar.
Onbegrepen en ongezien; zo voelt Vince zich. De impulsieve tiener doet alles om de aandacht te krijgen van zijn vader Arthur. Op respect hoopt hij heimelijk nog meer. Daarom gaat Vince steeds een stapje verder in zijn queeste. Maar hoe verdien je respect, wanneer je vader de doorgewinterde president van motorclub Fear No Pain is? Hoe harder Vince probeert om Arthurs aandacht te trekken, hoe meer hij hem als een kind behandelt. Totdat Vince besluit voor zichzelf te kiezen.

Credits

Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking

Titel: Drift
Jaar: 2018
Duur : 28 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Studentencompetitie
Editie: NFF 2018

RomantiekDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.