Wanneer Mara te laat haar yogaklas binnenkomt, probeert ze haar zen te vinden. Waarna ze ontdekt dat vandaag haar enige zen te vinden is in het luchten van al haar frustraties.
Zoek je zen. Eenvoudiger gezegd dan gedaan, vooral als je zo'n slechte ochtend hebt als Mara. Eerst lastiggevallen door haar bemoeizuchtige moeder, dan pech met haar fiets en bij haar te late aankomst in de yogaschool krijgt ze een smerig shotje gezondheidsdrank in haar mik. Tot overmaat van ramp is de yogaleraar een enthousiaste, maar handtastelijke man. Als hij haar iets te intiem probeert te helpen, is voor Mara de maat meer dan vol. Berg je maar!

Credits

Cast (hoofdrol)
Cast (bijrol)
Uitvoerend Producent
Production Design

Titel: Downward Facing Dogs
Jaar: 2019
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2019

HumorActie & AvontuurDramaMisdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.