Coco heeft geen flauw idee van wat ze met haar leven aan moet. Totdat haar moeder Elisabeth ernstig ziek blijkt. Coco trekt bij haar in en dat is het begin van een zwart-komisch familiegebeuren.
Coco is een chaotische jonge vrouw, verstrikt in een hopeloze affaire met een net gescheiden vijftiger. Als ze bij toeval haar wereldvreemde moeder tegen het lijf loopt die haar op straat vertelt dat ze dood gaat, ziet Coco een nieuw levensdoel. Ze trekt bij haar moeder in om voor haar te zorgen. Dat is het begin van een pijnlijke reeks misverstanden, waarbij beiden hun onzekerheid en onvermogen op een volstrekt tegengestelde manier uiten. Coco: "Er zijn moeders en dochters die elkaar omhelzen." Moeder, verbaasd: "Wil je dat dan?" Een tragikomisch familiedrama vol herkenbaar absurdisme.

Titel: Dorst
Jaar: 2018
Duur : 1 uur, 35 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2018

GezondheidHumorDramaKunst & Cultuur

Gouden Kalf nominaties

Beste Vrouwelijke Bijrol (2018)
Margôt Ros
Beste Mannelijke Bijrol (2018)
Leopold Witte

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.