Ga naar inhoud
Dj/producer Dolf en dj Soda laten zich in deze videoclip van een andere kant zien. Niet als succesvolle supersterren, maar als eenzaam dolende zielen in Seoul die geen verbinding met anderen kunnen maken. Tot ze elkaar vinden.
Het clichébeeld van succesvolle dj’s is dat ze vrolijk over de hele wereld reizen, van de ene uitzinnige party naar de andere. Deze videoclip laat de keerzijde zien: van een zakelijk opererende dj die zich eenzaam en verloren voelt in een vreemd, ver land. In nachtelijk Seoul is naast de Nederlandse dj/producer Dolf ook de Koreaanse dj Soda te zien. Nu eens niet als de aanbeden superster die ze in Zuid-Korea is, maar als een straatverkoopster die door iedereen op straat genegeerd wordt. Aan het eind vinden de twee elkaar.

Credits

Uitvoerend Producent
Productiebedrijf
Barong Family

Titel: Dolf & DJ Soda - If I Die
Jaar: 2017
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

DramaMuziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.