Ga naar inhoud
Portret van twee kinderen die opgroeien op een Amerikaanse legerbasis. Ze nemen afscheid van hun vaders, die worden uitgezonden naar Afghanistan. Een pop in legeruniform moet troost bieden.


Portret van twee kinderen die opgroeien op een Amerikaanse legerbasis in het zuiden van Louisiana. Het zijn kinderen die hun vaders heel lang moeten missen wanneer die worden uitgezonden naar Afghanistan. Waarom papa weg is begrijpen ze nog niet goed. Ze leven in een ogenschijnlijk veilige wereld, maar toch is de oorlog altijd aanwezig. Een speciale pop in legeruniform neemt de plaats van de vader in en moet de kleuters troost bieden.

Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Zeppers Film & TV
Omroep
VPRO TV

Titel: DOC25 - Daddy Doll
Jaar: 2013
Duur : 25 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: Jaaroverzicht, NFF Talent
Editie: NFF 2013

InternationaalMaatschappijPolitiekMediafonds 25 JaarNFF Talent

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.