Ga naar inhoud
Videoclip waarin rapper Dio zijn hekel aan al die liefdesliedjes op de radio uit die hem herinneren aan betere tijden. Hij speelt de onzichtbare, altijd aanwezige in het huis van een jonge vrouw.
Videoclip waarin Dio zijn hekel uit aan al die liefdesliedjes op de radio die hem herinneren aan betere (liefdes)tijden. In de clip speelt de rapper de onzichtbare, altijd aanwezige in het huis van een vrouw. Met argusogen ziet hij aan hoe een nieuwe gegadigde in haar leven komt. Opgaand in de motieven van oud-Hollandse keukentegels en gestreept behang, ziet hij hoe ook zijn rivaal de mist ingaat. Dio is een van de artiesten van het platenlabel TopNotch, sinds 1995 'Nederlands hofleverancier' van Nederhop.

Titel: Dio - Radio
Jaar: 2014
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Videoclips, Film, Muziek, Filmmuziek!
Editie: NFF 2014

HumorRomantiekMuziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.