Ga naar inhoud
Still

De zevende hemel

Regie: Job Gosschalk
Muzikaal drama over liefde en familiebanden. Maria wil haar familie een belangrijke boodschap vertellen, maar oude ruzies, relatieproblemen en het jubilerende familierestaurant eisen alle aandacht op.

Maria Rossi runt al jaren samen met haar man Max het populaire Italiaanse restaurant De Zevende Hemel. Wanneer haar leven een onverwachte wending neemt, besluit ze de familie, haar kinderen en hun partners na lange tijd weer eens samen te brengen. Dat gaat echter niet zonder slag of stoot. Oude ruzies, relatieproblemen en het groots te vieren jubileum van het familierestaurant staan haar wens helaas nog in de weg. Muzikaal drama over de mooie en minder mooie kanten van de liefde en familiebanden.
Titel: De zevende hemel
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 42 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2017
L'OR Gouden Kalf Competitie DramaRomantiekMuziek

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.