Ga naar inhoud
Untitled_13.5.1.jpg

De verrukkelijke onbeholpenheid van een eerste keer

Regie: Eva M.C. Zanen
Geplaagd door alle ongemakken die daarbij horen, delen verschillende stellen voor het eerst het bed. Een tragikomische seksfilm in splitscreen zonder tieten of billen.

Twee giebelende kinderen gluren door de deur mee naar een pikante filmscène. De afloop van het niet voor hun ogen bestemde schouwspel spelen ze met poppen na. Tegelijkertijd, in splitscreen, besluiten verschillende stellen voor het eerst met elkaar tussen de lakens te gaan. Terwijl ze de uitgesmeerde lippenstift, ingehouden buiken en tranen van pijn of genot proberen te verbloemen, komen zij vroeg of laat, of helemaal niet tot een climax. Zoals op hun gezicht valt af te lezen - de ultieme seksclose-up.

Titel: De verrukkelijke onbeholpenheid van een eerste keer
Jaar: 2020
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2020
MaatschappijHumorRomantiekDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.