De komst van piraten­fam­ilie Donderbus zet het inges­lapen Zand­wijk aan Zee op zijn kop. De chaos is compleet als hun schatkist wordt gestolen en ze hun oude piratenbestaan weer oppakken.

Het saaie kust­plaatsje Zand­wijk aan Zee wordt op stelten gezet door de komst van de zwaard­vech­t­ende en rum drink­ende piraten­fam­ilie Donderbus. Terwijl de suffe buurt­be­woners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun onder­linge verschillen, vriend­schap met de stoere piraten­jongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvi­jand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met buurmeisje Eliz­a­beth gaan de jongens de strijd aan met de gevaar­lijkste piraat op zee.

Niet on demand beschikbaar.

Titel: De piraten van hiernaast
Jaar: 2020
Duur : 1 uur, 35 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2020

Actie & AvontuurFamiliefilmVriendschapHumorFamiliebandenDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01