Ga naar inhoud

Een jong stel zit na een botsing klem in het kapotte autowrak. Einde auto, maar misschien ook einde relatie, als zij met zíjn telefoon de ambulance wil bellen in deze zwarte komedie.

Een jong stel krijgt een ongeluk op een verlaten landweg. De motor rookt, Mark heeft geen gevoel meer in zijn benen en de telefoon van zijn vriendin Tessa is ook al total loss. De boer op de achtergrond heeft niets in de gaten van het snel ontvlammende relatiedrama, want als Mark bij hoge uitzondering de ontgrendelingscode van zijn smartphone geeft, voelt hij aan zijn water dat de grootste klap nog moet komen.

Credits

Coproducent
Sound Design
Productiebedrijf
Doogle Producties

Titel: De Ontmoeting - Ongelukje
Jaar: 2018
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

DramaHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.