Ga naar inhoud
Als Sam na de dood van zijn moeder contact zoekt met zijn vader, een zelfverklaarde sekteleider, blijkt hij niet de enige te zijn die hunkert naar erkenning.
Vader en zoon zijn elkaar al jaren uit het oog verloren. Nadat zijn moeder bezwijkt aan borstkanker, gaat Sam op onderzoek uit. Zijn vader blijkt op een vervallen boerderij de sekteleider uit te hangen; bij aankomst treft hij hem en zijn commune-leden in een rituele trouwerij van een koe. Het nieuws over ma lijkt aan dovemansoren gericht, maar als Sam een cassettetape vindt met trouwmuziek van zijn ouders, ziet hij een opening om tot de raadselachtige man door te dringen.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Scenario
Kostuumontwerp

Titel: De Nul
Jaar: 2020
Duur : 24 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2020

DramaGeloof & spiritualiteitFamiliebanden

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.