Ga naar inhoud
Komedie over vier dertigers die eens een veelbelovende rapgroep vormden maar nu vastzitten in saaie en slechtbetaalde banen. Ze hebben niet veel lol meer. Totdat ze besluiten een comeback te maken.
Komedie over vier dertigers die ooit een veelbelovende rapgroep vormden, maar nooit wisten door te breken. Ze hebben slechtbetaalde en saaie banen. Aziz, nooit echt volwassen geworden, blijft dromen van een succesvolle rapcarrière. Als zelfs zijn zoontje Karim het geloof in hem begint te verliezen, besluit hij dat het tijd is voor een comeback van zijn rapcrew. De film heeft een hoge grapdichtheid en drijft mild de spot met de rapcultuur, waar één van de hoofdrolspelers (Willie Wartaal van De Jeugd van Tegenwoordig) zelf deel van uitmaakt.

Titel: De Masters
Jaar: 2015
Duur : 1 uur, 36 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie, Competities
Editie: NFF 2015

HumorDramaDansMuziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.