Ga naar inhoud
Videoclip over het oude briefje van honderd gulden en de waarde ervan aan de toog. Met game-achtige visuals, old school synthesizersound en de taalvirtuozen van De Jeugd van Tegenwoordig als begeleiding.
Videoclip over een ‘barkie’, ofwel het oude briefje van honderd gulden en de waarde ervan aan de toog. De visuals in deze clip uit 2013doen denken aan een zogenaamde ‘sandbox’-computergame waarin spelers, hier de mannen van De Jeugd van Tegenwoordig, vrij kunnen rondzwerven door een virtuele wereld. In hun universum kunnen zowel het Amsterdamse Leidseplein als frikadellen en een veelkoppig muziekmonster naast elkaar bestaan. Met de rappende en zingende taalvirtuozen van De Jeugd van Tegenwoordig als begeleiding.

Titel: De Jeugd van Tegenwoordig - Een Barkie
Jaar: 2013
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Videoclips, Film, Muziek, Filmmuziek!
Editie: NFF 2014

MuziekAnimatie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.