Ga naar inhoud
Misdaadserie over een vrouwelijke rechercheur die met een forensisch psychiater jaagt op seriemoordenaars. Ze houdt zich niet altijd aan de regels en komt geregeld in gevaarlijke situaties terecht.
Misdaadserie over een speciale eenheid van de politie, die geleid wordt door een vrouwelijke rechercheur met de hulp van een mannelijke forensisch psychiater. Het duo is gespecialiseerd in de jacht op seriemoordenaars die niet passen binnen de traditionele gedragspatronen. De jonge inspecteur houdt zich niet altijd aan de regels en komt zelf geregeld in gevaarlijke situaties terecht. Nederlandse remake van de succesvolle Deense serie Den som dræber (Those Who Kill), die werd bedacht door misdaadauteur Elsebeth Egholm.

Titel: De jacht
Jaar: 2015
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Competities
Editie: NFF 2015

ThrillerDrama

Gouden Kalf nominaties

Beste Actrice Televisiedrama (2015)
Loes Haverkort

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.