Ga naar inhoud
Still

Dat haar!

Regie: Bibi Fadlalla
De geadopteerde Kaylee (12) is in haar dorpje in Friesland het enige meisje met kroeshaar en heeft geen idee hoe ze dit moet verzorgen. Samen met haar moeder gaat ze op zoek naar hulp.
De twaalfjarige Kaylee, geboren in Lesotho, werd op haar derde geadopteerd en kwam terecht in een klein dorp in Friesland. Ze is het enige meisje op school met kroeshaar en dat vindt ze vervelend. Kaylee en haar moeder hebben geen idee hoe ze kroeshaar moeten verzorgen en er is niemand in hun omgeving die goede raad kan geven. Steeds weer raakt het in de klit. Kaylee is het zat om altijd maar degene met dat lastige haar te zijn. Samen met haar moeder besluit ze op zoek te gaan naar iemand die haar kan helpen.

Credits

Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Visual Effects
Muziek
Hayzee
Productiebedrijf
Submarine Film
Omroep
NTR
Titel: Dat haar!
Jaar: 2017
Duur : 19 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2017
MaatschappijJeugd

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.