Komisch drama waarin een trouwlustige man zijn vriendin ten huwelijk wil vragen. Maar hij verliest de ring onderweg naar hun date. Door de zoektocht komt de relatie op het spel te staan.
In een juwelierszaak oefent een man zijn huwelijksaanzoek op een gigantische poster van een model. Hij wil zijn vriendin vanavond nog ten huwelijk vragen. Van zijn laatste centen koopt hij een dure ring, daarna spreekt hij met haar af in een mooi restaurant. Maar op weg naar haar raakt hij de ring kwijt. Terwijl hij dwars door de stad jaagt op het sieraad, staat zijn ongeduldige vriendin op het punt naar huis te gaan. In dit komische drama zet de man zelfs zijn relatie op het spel om die verdomde ring terug te vinden.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Cut Out
Jaar: 2016
Duur : 6 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2016

RomantiekDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01