Ga naar inhoud
0512 PiefWeymans-BK-HR.jpg

Bumperkleef

Regie: Lodewijk Crijns
Een zelfverzekerde man raakt verwikkeld in een ordinaire verkeersruzie. Dat is het begin van een nachtmerrie waarin zijn ego voor de ogen van zijn gezin wordt afgepeld.
Wat gebeurt met iemand, wanneer zijn schild van zelfvertrouwen de volle laag krijgt? Op weg met zijn gezin naar een verjaardagsweekend bij zijn ouders, voelt Hans zich gedwarsboomd door een medeweggebruiker. Verzekerd van zijn eigen gelijk daagt hij zijn tegenstander uit, helaas met averechts effect. Zijn ego gekwetst, zijn vrouw boos, zijn kinderen teleurgesteld, zijn vijand nu pas echt goed op oorlogspad. Zo verandert het toch al vervelende uitstapje in een thriller waarin hij de controle dreigt te verliezen.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Titel: Bumperkleef
Jaar: 2019
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2019
ReizenThrillerActie & AvontuurDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.