Ga naar inhoud
De lakse broers Max en Jules sloten ooit het pact om nooit een relatie te beginnen, maar worden allebei stapelverliefd op de mooie, stoere Anna. Tegendraadse romantische komedie vol grove grappen en gênante situaties.
Max en zijn geadopteerde broer Jules leggen als kind de eed af dat ze nooit een vriendinnetje zullen nemen. Eenmaal groot gegroeid houden de mannen hun pact moeiteloos in stand. Hun zorgeloze en lakse leven draait om blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks het bed in krijgen, om die daar de volgende dag weer uit te schoppen. Totdat de broers de mooie en stoere Anna ontmoeten, op wie ze allebei stapelverliefd worden. Een tegendraadse romantische komedie vol grove grappen en gênante situaties.

Titel: BROs BEFORE HOs
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 24 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie, NFF Jaarselectie
Editie: NFF 2014

RomantiekGouden FilmsHumor

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.