De orgaanhandelaar in deze duistere thriller worstelt met zichzelf en met de wereld waarin hij al jaren opereert. Hij verdient er goed mee, maar zijn geweten speelt op en hij besluit een meisje te redden.
De orgaanhandelaar in deze duistere thriller worstelt met zichzelf en met de wereld waarin hij al jaren opereert. Hij verdient er goed geld mee, maar zijn geweten begint hem parten te spelen. Zijn wereld is slecht, maar hij denkt eruit te kunnen ontsnappen. Wanneer hij kans ziet om een jong meisje te redden dat voor haar organen geofferd dreigt te worden, blijkt een ontsnapping niet eenvoudig te zijn.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects

Titel: Broker
Jaar: 2015
Duur : 22 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2015

MisdaadActie & AvontuurDramaThriller

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Tuschinski Award (2015)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.