Ga naar inhoud
Romantisch drama met komische elementen over de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag. Diverse bezoekers van een chique restaurant proeven ieder op hun eigen wijze van de liefde.
Valentijn, eigenaresse van het gerenommeerde restaurant Brasserie Valentijn, maakt zich samen met haar broer, tevens chef-kok, en bediening op voor een volgeboekte veertiende februari. De verwachtingen van personeel én gasten zijn hooggespannen. Zal deze romantische avond geslaagd uitpakken? Van een eerste afspraakje tot een niet verschijnende date en een viering van een jarenlang huwelijk; iedereen hoopt vanavond van de liefde te kunnen proeven. Romantisch drama met komische elementen, gebaseerd op de Vlaamse bioscoophit Brasserie Romantiek (2012).

Titel: Brasserie Valentijn
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 42 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie, Gouden Kalveren, Inschrijving GK
Editie: NFF 2016

DramaEtenRomantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.