Ga naar inhoud
Still

Bloed kruipt

Regie: Laras Reinstar
De 23-jarige kickbokser Kim lost alles fysiek op. Een sterk lichaam is alles wat telt. Dan ontmoet ze de aantrekkelijke Mo en wordt ze geconfronteerd met haar onvermogen zich kwetsbaar op te stellen.
De 23-jarige kickbokser Kim lost alles fysiek op. Ze slijt haar dagen in de boksschool; een sterk lichaam is alles wat telt. Wat zich achter dat gespierde uiterlijk schuilhoudt, houdt ze verborgen. Dan ontmoet ze de aantrekkelijke bewaker Mo. Een jongen die haar ziet staan als jonge vrouw en niet als vechtmachine. Ze wordt geconfronteerd met haar onvermogen zich kwetsbaar op te stellen.

Credits

Scenario
Production Design
Kostuumontwerp
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: Bloed kruipt
Jaar: 2017
Duur : 22 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017
NFF Studentencompetitie SportDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.