Ga naar inhoud
Al achttien jaar beziet een vader vanuit een limbo het leven van zijn inmiddels criminele zoon. Hij verliet vrouw en kind toen zijn zoon nog klein was en stierf tijdens de vlucht.

Een jonge man vindt zijn weg in de criminaliteit. Zijn moeder staat op instorten, zijn vader was een gelukszoeker uit Afrika die zijn vrouw en kind achterliet toen hij met de noorderzon vertrok. Tijdens zijn vlucht stierf de vader en belandde hij in een limbo. Na vanaf die plek achttien jaar lang het leven van zijn zoon te hebben bezien, wordt hij door een belangrijke gebeurtenis teruggetrokken naar de aarde.


Titel: Babatunde
Jaar: 2015
Duur : 16 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Studentencompetitie, Hollandse Nieuwe, Inschrijving student
Editie: NFF 2016

Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.