Ga naar inhoud
Experimenteel drama waarin Ava in een heel andere context vindt wat en wie ze kwijt was. Is het wellicht de context waarin deze verloren dingen daadwérkelijk thuishoren?
De blonde Ava woont in een bescheiden huis, omringd door alles wat ze leuk vindt. Maar iedere dag raakt ze op mysterieuze wijze een voorwerp of persoon kwijt. Zoekend naar haar zogenaamde notebook of dreams en haar vriend Oscar opent ze een deur in haar lange witte gang. Aan de andere kant verschijnt een compleet andere omgeving. Experimenteel drama waarin Ava in een heel andere context vindt wat en wie ze kwijt was. Is het wellicht de context waarin deze verloren dingen daadwérkelijk thuishoren?

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Sound Design
Cast (hoofdrol)
Still fotografie

Titel: As Things Go
Jaar: 2016
Duur : 20 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Inschrijving, Geen Sectie
Editie: NFF 2016

Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.