Alice is een eenzame vrouw die is vastgelopen in haar leven - tot de dag waarop een mysterieuze vreemdeling haar aanraakt. Ze heeft er alles voor over om hem nog één keer te mogen zien.

Alice is een vrouw van eind dertig wiens leven is vastgelopen. Op haar werk in een supermarkt lijkt elke dag hetzelfde te verlopen. Het enige wat haar vreugde geeft is haar piano. Totdat ze op een dag wordt aangeraakt door een mysterieuze vreemdeling. In een poging opnieuw met hem in contact te komen verkoopt ze al haar bezittingen. Wat volgt is een magisch avontuur waarin Alice ontdekt dat ze eerst wat van zichzelf moet geven voordat ze liefde kan ontvangen. Regiedebuut van actrice Hanna Verboom.

Credits

Producent
Coproducent
Production Design
Set geluid
Sound Design

Titel: Alice
Jaar: 2015
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Debuutcompetitie, Competities
Editie: NFF 2015

RomantiekDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.