Het nieuwe seizoen van deze mozaïekvertelling vormt het laatste deel van een drieluik over het vinden, bouwen en delen van geluk.
Televisieserie die met een mozaïek van verhalen laat zien hoe we zichtbaar en onzichtbaar met elkaar verbonden zijn. De uit Zeeland afkomstige Adam en zijn Amsterdamse vriendin Eva zijn weer de hoofdpersonen. Ze zijn inmiddels de jonge ouders van peuter Valentijn. Hun leven komt in volledig nieuw vaarwater als ze besluiten om twee puberende pleegkinderen in huis te nemen. Harm-Jan en Jerom willen ook gezinsuitbreiding en gaan op zoek naar een draagmoeder.

Titel: A’DAM – E.V.A. 3
Jaar: 2016
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Inschrijving, Gouden Kalveren
Editie: NFF 2016

RomantiekHumorDramaMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.