Ga naar inhoud
Still

A Vardy

Regie: David-Jan Bronsgeest
Rauw drama in sociaal-realistische stijl over een door de dood van zijn moeder beschadigde tiener die zich probeert te ontworstelen aan zijn alcoholistische vader.
'In dit leven sterven gelukkige mensen eerst. Mijn moeder was altijd gelukkig.' Het zijn de woorden van Scott, een tiener die lijdt onder het geweld en de negativiteit van zijn alcoholistische vader, maar die zich ook verantwoordelijk voor hem voelt. Scotts vriendin overtuigt hem om toch voor zichzelf te kiezen. In een groot deel van dit rauwe drama in sociaal-realistische stijl, dat speelt in het Verenigd Koninkrijk, is Scott te zien met een ontbloot bovenlijf, kwetsbaar en naakt. Weet hij te breken met zijn destructieve omgeving?


Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Hazazah Pictures
Titel: A Vardy
Jaar: 2016
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2016
NFF Debuutcompetitie Inschrijving Hollandse Nieuwe Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.