Ga naar inhoud
Still

A Ride to Moresnet

Regie: Luciënne Venner
Aangetrokken door iemand uit haar verleden rijdt Sophia naar Moresnet. Na een ontmoeting met een mysterieuze zangeres blijkt ze deelnemer in een dans van dwalen en persoonsverwisselingen.
Aangetrokken door iemand uit haar verleden rijdt Sophia naar Moresnet. Onderweg komt ze verschillende verschijningen van dezelfde man tegen. Na een ontmoeting met een mysterieuze zangeres blijkt ze deelnemer in een dans van dwalen en persoonsverwisselingen waarin waan en werkelijkheid zich vermengen. De grond van Moresnet is sterk geladen, eenieder die er binnenrijdt wordt speler in een duister spel.


Titel: A Ride to Moresnet
Jaar: 2017
Duur : 20 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017
NFF Studentencompetitie MuziekDramaRomantiekGender

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.