Ga naar inhoud
Stills

100% Coco New York

Regie: Ruud Schuurman
Tweede jeugdavontuur van tiener en modevlogger Coco, die tot haar eigen stomme verbazing mag deelnemen aan de zomeropleiding van de New York Fashion School in va va vooming New York!
Terwijl haar klasgenoten jaloersmakend vertellen over hun vakantieplannen, kijkt Coco allesbehalve uit naar een suffe zomer met haar moeder en Hulleman, de conrector én verkering van haar moeder. Tot ze ontdekt dat ze een zomercursus aan de New York Fashion School heeft gewonnen! In dit vervolg op de succesvolle jeugdfilm 100% Coco (2017), wederom geïnspireerd op de jeugdboeken van Niki Smit, beleeft Style Tiger Coco allerhande fashionavonturen op de academie. Ze maakt er vrienden voor het leven en ontmoet een wel heel leuke jongen. Niet handig: ze hééft al verkering.
Titel: 100% Coco New York
Jaar: 2019
Duur : 1 uur, 22 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2020
Gouden Kalf Competitie VriendschapDramaFamiliebandenFamiliefilmReizenRomantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.