Zwarte tulp

Ben Sombogaart, Ties Schenk, Vincent Schuurman Televisiedrama - 2015 - 45 min.
Seks
Vanaf 12 jaar
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Dramaserie vol spanning en romantiek over twee rivaliserende families in de bollenstreek. Door een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families Vonk en Kester erfvijanden geworden.

In opdracht van streamingdienst Videoland gemaakte dramaserie vol spanning en romantiek. Centraal staan de ontwikkelingen tussen twee rivaliserende families in de bollenstreek, die door een mysterieus ongeluk in het verleden erfvijanden zijn geworden. De families Vonk en Kester zijn beide vastbesloten om als eerste de zeldzame zwarte tulp te kweken, een wedstrijd die de oude vete levend houdt en versterkt. Terwijl de families te kampen krijgen met geldproblemen en onmogelijke liefdes, wordt het oude mysterie beetje bij beetje ontrafeld.

Credits

Scenario Karin van der Meer
Jacqueline Epskamp
Wim Hoen
Anna Pauwels
Producent(en) Alain de Levita
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Mares Thomassen
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Just Posthumus
Muziek
Cast
Omroep
Still fotografie
Productieland(en)
Nederland