Puck & Hans - Made in Holland

Peter Wingender Korte documentaire - 2019 - 54 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Weinig ontwerpers hebben zo veel voor de Nederlandse mode betekend als het duo Puck & Hans. Een retrospectief van hun glansrijke, dertigjarige carrière vormt de rode draad voor dit portret.

Puck & Hans; modepioniers, levenspartners en trendsetters. Van medio jaren zestig tot in het midden van de jaren negentig was het eigenzinnige werk van deze modeontwerpers bepalend voor het Nederlandse modebeeld. Een retrospectief in het Amsterdam Museum vormt een rode draad voor deze portretterende documentaire die het leven en werk van dit bijzondere duo belicht. Nog steeds vormt hun creatieve pionierswerk een bron van inspiratie voor de hedendaagse modewereld.

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Camera
Montage
Sound Design
Visual Effects
Wouter Sessink
Ot Leendertse
Omroep
Distributie
Productieland(en)
Nederland