One Night Stand XII - Malik

Shady El-Hamus Televisiedrama - 2017 - 45 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Roadmovie waarin de zwijgzame varkensboer Ben wordt gegijzeld door de uit de jeugdgevangenis ontsnapte Amir. Tijdens de zenuwslopende rit ontdekt hij wat er achter Amirs luide façade schuilt.

Varkensboer Ben wordt op z’n erf gegijzeld door Amir, die tijdens zijn verlof uit de jeugdgevangenis de benen nam. Achter het stuur van zijn eigen auto en onder bedreiging van een pistool moet de boer de ogenschijnlijk respectloze, luide jongen naar Amsterdam vervoeren. Tijdens die heftige uren ontdekt de zwijgzame Ben wat Amir werkelijk op z’n lever heeft. Drama waarin twee totaal verschillende individuen met andere achtergronden en een generatiekloof bovendien, in een extreme situatie wederzijds begrip kunnen vinden. Tot er alsnog iets misgaat.


Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Creative Producer
Uitvoerend producent(en)
Research
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Still fotografie
Productieland(en)
Nederland