Niet te stoppen

Chiel Overkamp Korte documentaire - 2014 - 24 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Documentaire over vier heel verschillende mensen die met elkaar de gedachte delen dat hun leeftijd geen reden moet zijn om te stoppen met dingen waar ze al hun hele leven plezier in hebben.

Vier heel verschillende mensen delen met elkaar de gedachte dat hun leeftijd geen reden moet zijn om te stoppen met dingen waar ze al hun hele leven plezier in hebben. In deze documentaire heeft de 93-jarige Map net weer een nieuwe camper gekocht en blijven tachtigers Thomas en Neeltje genieten van het werk op hun rozenkwekerij. Anne is op haar 73e nog altijd een veelgevraagd model.

Credits

Scenario Chiel Overkamp
Producent(en) Chiel Overkamp
Productiebedrijf
Research
Camera
Montage
Set geluid
Cast
Map Steeghs
Neeltje Rol
Thomas van der Laarsen
Anne Bosch-vandergraaf
Productieland(en)
Nederland