Happily Ever After

Tatjana Božic Lange documentaire - 2014 - 83 min.
Vanaf 12 jaar
Drugs- en alcoholmisbruik
Grof taalgebruik

Gouden Kalf-winnaar

Beste Montage Boudewijn Koole

Gouden Kalf-nominatie

Beste Lange Documentaire Tatjana Božic

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

In een wanhopige poging haar huidige relatie te redden, volgt filmmaker Tatjana Božic de weg terug langs haar exen die verspreid over Europa wonen. Een openhartig en tragikomisch zelfportret.

Tatjana Božic slaagt er maar niet in om een langdurige liefdesrelatie te onderhouden. Ze vraagt zich af wat er toch mis is met haar. In een laatste, wanhopige poging de relatie met de vader van haar kind te redden, volgt de Kroatisch-Nederlandse filmmaker de weg terug langs haar exen. Ze filmt de intieme en soms pijnlijke gesprekken met de mannen die verspreid over Europa wonen. Archiefbeelden en homevideo’s met haar huidige geliefde maken het tragikomische zelfportret compleet.

Credits

Scenario Tatjana Božic
Alexander Goekjian
Productiebedrijf
JvdW film
Factum
Zelovic Productions
Camera
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Barbara Pillip
Damir Gamulin Gamba
Muziek
Omroep
Distributie
Productieland(en)
Nederland