Half leeg

Tim Schijf Korte film - 2015 - 23 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Drama over een cynische, angstige en in isolement levende twintiger die een weekend gedwongen wordt om de veiligheid van zijn appartement te verlaten. Zal het iets aan zijn bestaan veranderen?

Twintiger Daan lijkt een typische, eeuwige student, maar er is ook iets anders met hem aan de hand. Hij is cynisch, pessimistisch, paniekerig en hij isoleert zich vaak van anderen. Wanneer zijn goede vriend terugkomt uit Azië, wordt Daan door hem gedwongen een weekend lang de veiligheid van zijn huis te verlaten. Drama over modern cynisme, hedonisme, de angst voor mislukking en de generatie Y.

Credits

Regie Tim Schijf
Scenario Tim Schijf
Producent(en) Tim Schijf
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Timothy Kasri
Camera
Jeroen Zwart
Montage
Bram Baas
Sound Design
Mike van Creij
Geluidsnabewerking
Mike van Creij
Set geluid
Muziek
Cast
Website
Productieland(en)
Nederland