Welkom VIP

Van 24 september t/m 2 oktober is het weer tijd voor het Nederlands Film Festival! Het NFF en Pathé Thuis bedi­enen je al vanaf NU op je wenken met een aantal van de grootste successen onder de noemer 20x Goud voor Thuis. Je hebt de keuze uit twintig films uit de afgelopen twintig jaar. Stuk voor stuk films die zijn bekroond met de Gouden Film. En als VIP van de VriendenLoterij kijk jij gratis.

Inloggen/registeren

Log in om jouw persoonlijke Pathé Thuis kadocode te krijgen. Als je nog geen Mijn NFF-account hebt kun je die registreren als je op de button klikt.

Inloggen/registeren
Image001

Zo werkt het

  • Log in en ontgrendel hierboven de kadocode. Dat doe je door de barcode in te vullen die op de achterkant van je VIP kaart staat (zie afbeelding rechts). Met de persoonlijke kadocode kun je vervolgens gratis de twintig films uit de selectie 20x Goud voor Thuis kijken.
  • Klik op de button "Naar Pathé Thuis" in het actieblok hieronder. Je komt nu op de overzichtspagina met alle 20x Goud voor Thuis-films.
  • Kies op de overzichtspagina de eerste film die je wil zien door op de gele button te klikken. Daarop staat dan nog een bedrag, in de volgende stap wordt de film gratis. Log in op Pathé Thuis en vul je kadocode in via de knop "Ik heb een Kadocode". Heb je nog geen Pathé Thuis account? Maak deze dan aan.
  • Kadocode geaccepteerd? Dan kun je gratis de film kijken!
  • Handig: jouw persoonlijke kadocode wordt gekoppeld aan je Pathé Thuis-account. Dit betekent dat als je een andere film uit de collectie wilt kijken, je niet nogmaals de code hoeft in te vullen.
  • Let op: het aantal beschikbare kadocodes is beperkt, dus op = op!
Bloed, zweet en tranen filmstill

Klaar om te kijken?

Heb je je kadocode en heb je de instructie gelezen? Ga dan via onderstaande knop naar de 20x Goud voor Thuis pagina. Veel kijkplezier!

Veelgestelde vragen

VriendenLoterij

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01