<strong>Tafelgeheim</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/sara-kolster?film=tafelgeheim', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Sara Kolster' });" text="Sara Kolster">Sara Kolster</a>, 2016<br>Interactief<br>

Tafelgeheim

 (Out of Sight)
Deze getekende Virtual Reality neemt je mee naar de wereld van de negenjarige Lena en die van haar vader. Terwijl Lena bezig is met het ontleden van een uilenbal, wordt haar vader opgeslokt door zijn herinneringen. Zonder het van elkaar te weten denken ze allebei na over hetzelfde thema. De kijker zit in het hoofd van de vader of in dat van zijn dochter, zodat verschillende perspectieven kunnen worden ervaren. Een fictieve werkelijkheid aan een familiekeukentafel, over vergeten en herinneren, over leven en dood.

Tafelgeheim is speciaal ontwikkeld voor het Vlaams-Nederlands gastlandschap voor de Frankfurter Buchmesse 2016 met (financiële) steun van de volgende sponsoren: Nederlands Letterenfonds, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en wetenschappen, Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Amsterdamse Fonds voor de Kunst.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2016
Lengte5 minuten
ProductielandNederland
Websitewww.tafelgeheim.nl
RegisseurSara Kolster
ProducentSara Kolster
Co-ProducentZesbaans
ScenarioJaap Robben
ResearchNikki van Sprundel
ResearchPéter Illés
ResearchHarmen Smit
Production DesignRogier Martens
GeluidsnabewerkingRoald van Oosten
Sound DesignRoald van Oosten
Visual EffectsGijs Kast
MuziekRoald van Oosten
AnimatieMitchel Tan
AnimatieHarm van de Ven
Interface en interaction designZesbaans
Grafische vormgevingGijs Kast