<strong>Kristians prelude</strong><br>Winand Derks van de Ven, 2017<br>Korte Documentaire<br> <strong>Kristians prelude</strong><br>Winand Derks van de Ven, 2017<br>Korte Documentaire<br> <strong>Kristians prelude</strong><br>Winand Derks van de Ven, 2017<br>Korte Documentaire<br> <strong>Kristians prelude</strong><br>Winand Derks van de Ven, 2017<br>Korte Documentaire<br>

Kristians prelude

 (Kristian’s Prelude)
Het leven van de 23-jarige Kristian draait om muziek. Hij speelt gitaar en samen met zijn beste vrienden (waaronder de regisseur) vormt hij een band, maar zijn leven neemt een dramatische wending als hij voor de tweede keer geopereerd moet worden aan een hersentumor. Het is onzeker of hij daarna nog zal kunnen wat hij nu kan. Na een voorspoedig herstel, blijkt de tumor hardnekkiger en ernstiger dan verwacht.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
TagsMuziek
Productiejaar2017
Lengte28 minuten
ProductielandNederland
Websitekristiansprelude.nl/
RegisseurWinand Derks van de Ven
ProducentBente Mars
CameraEveline Haverlag
Set GeluidRuben Dekker
GeluidsnabewerkingOlmo van Straalen
Sound DesignLeonardo Fontana Balparda
ProductiebedrijfNederlandse Filmacademie (NFA)
TV companyAVROTROS tv
EditorDavid Heemstra