<strong>AMOR</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/isabel-lamberti?film=amor', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Isabel Lamberti' });" text="Isabel Lamberti">Isabel Lamberti</a>, 2017<br>Korte Film<br>Première<br> <strong>AMOR</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/isabel-lamberti?film=amor', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Isabel Lamberti' });" text="Isabel Lamberti">Isabel Lamberti</a>, 2017<br>Korte Film<br>Première<br>

AMOR

 
Een groepje meiden treft voorbereidingen om naar een feest te gaan. Spijbelen, winkelen, indrinken. Zij dagen elkaar voortdurend uit om hun eigen grenzen op te zoeken. Beschouwende, fragmentarische scènes van pubermeisjes uit een buitenwijk tonen het ontbreken van liefde in hun dagelijks bestaan. Niet alleen concentreert de film zich op de vaak afstandelijke verhouding van de meisjes met de buitenwereld, ook de verhoudingen binnen de groep worden onderzocht. Het draait om actie en reactie. Wie liefde wil geven, moet eerst liefde ontvangen.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2017
Lengte24 minuten
ProductielandNederland
RegisseurIsabel Lamberti
ProducentMarc Bary
ProducentSteven Rubinstein Malamud
Uitvoerend ProducentEva van Dorland
ScenarioIsabel Lamberti
ScenarioLenina Ungari
CameraJeroen Kiers
EditorAugustine Huijsser
Production DesignTim Balk
Set GeluidBrandon Grötzinger
Set GeluidMatthijs Klijn
Sound DesignTom Jansen
ProductiebedrijfIJswater Films
SalesIJswater Films
Cast
Dyomarah Alvarez, Heavenly Dap, Amber Koning, Richelle Plantinga