di 16 jul 2019

NPO Start en NFF presenteren publiekspremière serie STANLEY H van Tim Oliehoek

Het Nederlands Film Festival en NPO Start introduceren op zaterdag 5 oktober de allereerste editie van ‘NPO Start Premièredag’. Voor het publiek is de première te zien van de nieuwe spannende serie Stanley H van Tim Oliehoek en de voorpremière van de film DE BELOFTE VAN PISA van Norbert ter Hall, in aanwezigheid van cast- en crewleden. Bestel je tickets direct hier.

Op zaterdag 5 oktober primeurt NPO Start op het Nederlands Film Festival de miniserie over de spraakmakende criminele carrière en onopgeloste afrekening van Stanley Hillis, gespeeld door acteur Jeroen Spitzenberger: STANLEY H. De langverwachte true crime serie (4 afleveringen van elk 50 minuten) wordt tijdens het festival eenmalig in zijn geheel en op het grote doek getoond.

Slotfilm DE BELOFTE VAN PISA

Na de exclusieve première van de serie STANLEY H volgt de voorpremière van DE BELOFTE VAN PISA, gebaseerd op de bestseller van Mano Bouzamour. In de hoofdrol speelt acteur Shahine El-Hamus een Amsterdamse jongen die wordt aangenomen op het Muzieklyceum Zuid. Als enige leerling met een Marokkaanse achtergrond, is hij vastbesloten om zich aan de belofte te houden die hij heeft gedaan aan zijn oudere broer: zijn school afmaken en zijn diploma halen. Tim Oliehoek en Jeroen Spitzenberger zullen tijdens deze dag aanwezig zijn.

Praktische informatie

Vroege vogels kunnen nu al tickets verkrijgen in de voorverkoop voor ‘NPO Start Premièredag’. De normale prijs is €28,50, de Early Bird-prijs is €25,-. Het middag- en avondvullende programma vindt plaats op zaterdag 5 oktober van 13:45-22:00 uur in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht.

Over NPO Start

NPO Start is het gratis on demand platform van NPO, waarop gegarandeerd altijd en overal in Nederland alle NPO-programma’s online bekeken kunnen worden. NPO Start Plus is een verlengstuk van NPO Start, een extra (betaalde) service, voor wie daar gebruik van wil maken. Met NPO Start Plus kan de kijker meer programma’s langer, reclamevrij en in hoge beeldkwaliteit kijken. O.a. de populaire dramaseries KLEM, IK WEET WIE JE BENT en FLIKKEN MAASTRICHT zijn exclusief op NPO Start Plus te zien.


  • Tickets

    Bestel nu je early-bird tickets voor €25,-! Het middag- en avondvullende programma vindt plaats op zaterdag 5 oktober van 13:45-22:00 uur in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht.

    Let op: voor het bestellen van tickets heb je een Mijn NFF account nodig.

    Bestel nu je tickets

STANLEY H is een productie van NL Film in coproductie met KRO-NCRV.
Regie: Tim Oliehoek
Scenario: Jan Harm Dekker, Robert Jan Overeem
Cast: Jeroen Spitzenberger, Egbert-Jan Weeber, Juliette van Ardenne, Sieger Sloot, Jochum ten Haaf en Vincent Linthorst


DE BELOFTE VAN PISA is geproduceerd door Gouden Kalf-winnaar Rolf Koot in coproductie met BNNVARA en Minds Meet.
Regie: Norbert ter Hall
Scenario: Robert Alberdingk Thijm
Cast: Shahine El-Hamus, Olivia Lonsdale, Yorick van Wageningen, Mahfoud Mokaddem, Sjaak, Thor Braun, Monic Hendrickx en Nora El Koussour