Ga naar inhoud
Festival

Masters 2022: DRIFT, Jacqueline Blom en Achmed Akkabi

Kunstenaarsduo Lonneke Gordijn en Ralph Nauta van DRIFT, acteur en activist Jacqueline Blom en acteur en creative producer Achmed Akkabi maken respectievelijk op 22, 25 en 27 september contact met het publiek als Master tijdens het Nederlands Film Festival. Op gepassioneerde wijze bespreken de Masters ieder op één middag onderwerpen die hen aan het hart gaan in de wereld van film, toneel, televisie en kunst. De Master vult zelf het programma in en neemt diverse gesprekspartners mee voor het 2,5 uur durende programma. Tickets zijn nu te koop.

Studio Drift Lonneke Ralph by Teska Overbeeke 249 copy

DRIFT

Donderdag 22 september, 17:30
Louis Hartlooper Complex 1

Duik in de wondere wereld van kunstenaars duo Lonneke Gordijn (1980) en Ralph Nauta (1978). In 2007 richtten zij DRIFT op. Met een multidisciplinair team van 64 mensen werken zij aan ervaringsgerichte sculpturen, audiovisuele installaties en performances.

Jacqueline Blom Portretfoto Masters 2022

Jacqueline Blom

Zondag 25 september, 15:30
Louis Hartlooper Complex 1

Kom in contact met Jacqueline Blom. Bekend van haar vele theater- film- en televisierollen waaronder Ellis in Glamourland en series Penoza enTweede Hans. Als rasechte activist maakt Blom de podcast de Bitch en de Hoer en zet ze zich in voor een gelijkwaardige en bredere vertegenwoordiging van vrouwen in film, series, op televisie en in het theater -voor en achter de schermen.

Portret Achmed Akkabi

Achmed Akkabi

Dinsdag 27 september, 14:00
Stadsschouwburg Utrecht

Kom alles te weten over acteur en creative producer Achmed Akkabi (1983). Bekend van zijn rollen in Het huis Anubis en de romkom Alibi, en bedenker van de bekroonde misdaadserie Mocro maffia. In 2022 tekende Akkabi een exclusieve deal bij Amazon Prime Video waarvoor hij de aankomende jaren series en films gaat ontwikkelen.

ga terug
NFF bezoeker in wit gekleed wijst naar links

Altijd up-to-date

Op de hoogte blijven over de Masters en onze andere programma's? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrieven.