Porfotto

Edson Da Conceicao Korte film - 2019 - 30 min.

Kort misdaaddrama over drie Rotterdamse vrienden die een lokale witwaspraktijk hebben overvallen. Hun euforie is groot, tot ze ontdekken dat geld niet genoeg is om hun problemen op te lossen.

De drie Rotterdamse vrienden Em, Moreno en Kyon hebben zojuist met succes een lokale witwaspraktijk overvallen. Ze voelen zich de koning te rijk en gaan, ieder apart, met een gevoel van overwinning naar huis. Eenmaal op zichzelf merken ze dat geld niet genoeg is om hun problemen op te lossen. Bovendien maakt iedereen andere, niet altijd even verstandige keuzes. In zeer rap tempo komt hun vriendschap in dit korte, rauwe misdaaddrama op scherp te staan.

Tickets

Nominaties NFF Studentencompetitie

Louis Hartlooper Complex 4 za 28 sep 13:00 - 14:31 11,00

Zie de genomineerden voor de Pathé Tuschinski Award en de Fentener van Vlissingen Fonds Award. De installatie Vergeet punt is van maandag 30 september t/m 4 oktober te zien in de Winkel van Sinkel. 

Meer info

NFF Studentencompetitie 4

Kinepolis Jaarbeurs 1 zo 29 sep 14:30 - 16:26 11,00

Q&A's met regisseur Kim Roest en hoofdpersoon Pris Eimers van Na regen komt motregen, regisseur Floortje Pols en cameraman Job van Bijsteren van WALD en regisseur Edson da Conceicao en scenarist Bodil Matheeuwsen van Porfotto.

Meer info

NFF Studentencompetitie 4

Kinepolis Jaarbeurs 1 do 3 okt 18:15 - 20:11 11,00

Q&A's met regisseur Kim Roest en hoofdpersoon Pris Eimers van Na regen komt motregen en regisseur Floortje Pols en cameraman Job van Bijsteren van WALD en regisseur Edson da Conceicao en scenarist Bodil Matheeuwsen van Porfotto.

Meer info

Credits

Regie Edson Da Conceicao
Scenario Bodil Matheeuwsen
Productiebedrijf
Camera
Production Design
Mijs de Wit
Douwe de Jong
Montage
Jip Walther Boer
Kostuumontwerp
Noa van Nielen
Sound Design
Set geluid
Visual Effects
Juriaan Wolters
Muziek
Gabriel Milliet
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland