Ga naar inhoud
Dramaserie vol spanning en romantiek over twee rivaliserende families in de bollenstreek. Door een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families Vonk en Kester erfvijanden geworden.
In opdracht van streamingdienst Videoland gemaakte dramaserie vol spanning en romantiek. Centraal staan de ontwikkelingen tussen twee rivaliserende families in de bollenstreek, die door een mysterieus ongeluk in het verleden erfvijanden zijn geworden. De families Vonk en Kester zijn beide vastbesloten om als eerste de zeldzame zwarte tulp te kweken, een wedstrijd die de oude vete levend houdt en versterkt. Terwijl de families te kampen krijgen met geldproblemen en onmogelijke liefdes, wordt het oude mysterie beetje bij beetje ontrafeld.

Titel: Zwarte tulp
Jaar: 2015
Duur : 45 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Panorama
Editie: NFF 2015

DramaMisdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.