Ga naar inhoud
Dramaserie over de snelle wereld van de topadvocatuur op de prestigieuze Amsterdamse Zuidas. Het topsalaris, de status en miljoenendeals kennen, zo ontdekt nieuwkomer Sabia, ook een keerzijde.
De net afgestudeerde Sabia zet alles op alles om een plek te bemachtigen op de Amsterdamse Zuidas, bij één van de beste advocatenkantoren. Als jonge ambitieuze advocate krijgt Sabia in deze dramaserie te maken met een ongekend machtsspel in de wereld van het grote geld. Alles lijkt te draaien om een topsalaris, status, en ongelimiteerd gin-tonics drinken in exclusieve clubs op kosten van de zaak, met collega’s die al snel vrienden (of meer) worden. Maar wat is de prijs die je ervoor betaalt?

Titel: Zuidas
Jaar: 2018
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2018

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills