Op 22 juli 2011 kwamen bij een bomaanslag en een schi­et­partij in Noor­wegen 77 mensen om. Deze docu­men­taire toont hoe een opeen­vol­ging van gebeurtenissen de schei­d­slijn tussen leven en dood bepaalde.
Op 22 juli 2011 kwamen bij een bomaanslag in Oslo en een schi­et­partij op het eiland Utoya 77 mensen om, door toedoen van Anders Breivik. Deze docu­men­taire laat de rol zien van het toeval in dit drama, waarin een opeen­vol­ging van kleine, triv­iale gebeurtenissen de dunne schei­d­slijn tussen leven en dood bepaalde. Twee minuten eerder of later bleken van beslis­sende betekenis te zijn. Op de dag van het noodlot kruisten de levens van verschil­lende hoofd­per­sonen elkaar, met onuitwis­bare gevolgen.

Titel: Wrong Time Wrong Place
Jaar: 2012
Duur : 1 uur, 20 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2013

MaatschappijMisdaadMediafonds 25 JaarInternationaal

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte