Zwart-wit gefilmd drama waarin de jonge kickbokser Majid moeite heeft om op het rechte pad te blijven. Dankzij zijn bikkelharde vuisten maakt hij in de ring én in het criminele circuit carrière. Gouden Kalf voor o.a. Beste Regie en Beste Acteur.
In een grauwe, anonieme achterstandswijk maakt de jonge kickbokser Majid dankzij zijn bikkelharde vuisten snel carrière. Zowel binnen de ring, waar zijn trainer hem fanatiek klaarstoomt voor grote wedstrijden, als daarbuiten, waar het geld van de georganiseerde misdaad lonkt. Helaas is Majid zelf zijn grootste vijand; hij kan zijn frustraties en driften niet de baas en slaat regelmatig door - letterlijk én figuurlijk. Een eigentijds drama in tijdloos zwart-wit, rauw op de huid gefilmd.

Credits

Producent
Scenario
Production Design
Sound Design
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Habbekrats
Top Notch
Fei Productions
Distributie
Just Film Distribution

Titel: Wolf
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 59 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2018

MisdaadDramaSport

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.